Kantoor

Wat u over Zkt Alfons & Marc Van Oerle NV moet weten.

Zkt Alfons & Marc Van Oerle NV is een onafhankelijk verzekeringsmakelaar voor bedrijven en particulieren gelegen te Brasschaat bij Antwerpen.

Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van verzekeringen, in de ruimste zin van het woord. Dit begint op het moment van het aangaan van bvb een verzekering. Wij onderzoeken dan welke verzekeringsmaatschappij  voor u het aantrekkelijkste aanbod heeft.

Zkt Alfons & Marc Van Oerle NV tot uw dienst

Verzekeringen zijn verweven met ons dagelijks leven. Al te vaak wordt vergeten hoe belangrijk ze zijn. Laat uw dossier doorlichten. Wij maken graag tijd voor U vrij voor een persoonlijk gesprek en bekijken uw bundel vrijblijvend. U zal verrast zijn wat wij als onafhankelijke verzekeringsmakelaars voor U kunnen betekenen.

Daarvoor kunnen wij, op onafhankelijke wijze, voor u de markt raadplegen en kunt u beroep doen op de kennis en ervaring van elk lid van ons team. Hiervoor werken we met een aantal erkende verzekeringsmaatschappijen.

Wij kunnen u een compleet up-to-date overzicht van uw klantendossier bezorgen. Dit kan electronisch of na afspraak op ons kantoor. Wij streven ernaar dit op periodieke basis  te bezorgen, in overeenstemming met uw wensen.

Onze medewerkers beschikken over gedegen product- en marktkennis zodat u steeds het beste product krijgt aan de beste prijs. Uiteindelijk zorgen we voor een integraal verzekeringsdossier aan de interessantste voorwaarden van de markt. Uw verzekeringen zullen enkel de belangrijke of wettelijk verplichte risico’s dekken zodat u met minimale kosten een perfecte bescherming geniet.

Geschiedenis van ons kantoor

Ons kantoor bestaat sinds 1937. Het was de grootvader, Alfons Van Oerle Sr die indertijd begonnen is in verzekeringen als agent voor RVS en zo stilaan al wat eigen kliënteel heeft opgebouwd.

Onder de leiding van zijn zoon, Alfons Van Oerle Jr, werd de zaak uitgebouwd.
Sinds 1992 zit de derde generatie mee in het kantoor, Marc Van Oerle, welke ook instond voor de informatisering van het kantoor. Vanaf 1996 werden ook de eerste stappen gezet naar bankzaken.

Vanaf 01.01.1999 werd de zaak omgevormd in een N.V. en in de loop van 1999 werd ook het volwaardig bankkantoor actief.  Na een aantal fusies te moeten ondergaan tussen een aantal banken waarvoor we agent waren,  kwam er op 28.04.2016 een einde aan onze carriëre als bankagent.   Gezien de markt van aanbieders  steeds kleiner wordt, en de eisen steeds groter, hebben wij besloten om ons vanaf nu terug te plooien op onze core business, zijnde verzekeringen.  Op die manier hopen wij meer tijd te kunnen vrijmaken op onze klanten te zien en hen te helpen bij hun verzekeringsvraagstukken.

Onze troeven:

  • vrijblijvend advies,
  • checkup van al uw verzekeringen,
  • analyse van uw situatie of uw activiteit,
  • optimalisatie en realisatie van al uw  risico’s.

Wat doen wij nog meer voor u?

  • Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen.
  • Bij schade staan wij garant voor een snelle en vlotte schadeafwikkeling.
  • Wij houden u steeds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
  • We nemen de tijd om u goed te adviseren.

We nemen contact met u op. Als onafhankelijk verzekerinsgmakelaar staan we voor u klaar.

Wij horen graag van U

Marc Van Oerle