Kantoor

kernwaarden

Wat u over Zkt Alfons & Marc Van Oerle NV moet weten.

Zkt Alfons & Marc Van Oerle NV is een onafhankelijk verzekeringsmakelaar voor particulieren, zelfstandigen en vrije beroepen, alsook voor bedrijven  gelegen te Brasschaat bij Antwerpen.

Wij dragen volgende kernwaarden hoog in het vaandel :  Klantgericht, Oplossingsgericht, Respectvol, Innovatief en Consistent. 

Vanuit deze kernwaarden bouwen we aan een oplossingsgerichte, persoonlijke, warme, klantenervaring, waarbij we het belang van de klant voorop stellen en hem steeds bijstaan.

Onze drijfveer is om de "dromen van onze klanten te helpen realiseren"

 

Gemoedsrust voor u als klant, dat vinden wij heel belangrijk.

  • Wij geven u, eerlijk en vrijblijvend advies,
  • Kwaliteits-check-up van al uw verzekeringen,
  • Doelgerichte, consistente, onafhankelijke analyse van uw situatie, die we resultaatsgericht aftoetsen met uw bestaande verzekeringspakket. Zo vinden wij voor u de hiaten en kunnen we u er in alle vertrouwen over adviseren, welke stappen noodzakelijk zijn om uw situatie te optimaliseren ; 

Oplossingsgericht denken en werken, ook dat is een punt dat wij zeer gedreven nastreven. Verzekeringsproblemen nemen wij vanzelfsprekend uit jullie handen. Voor jullie geen administratieve rompslomp.  Ook in geval van schade, staan wij u bij met raad en daad.

Vanuit onze leergierigheid, investeren wij om mee te zijn met nieuwe ontwikkelingen en laten u daar dan ook graag van meegenieten van de nodige innovaties. Bij ons zijn uw verzekeringen in goede handen ! 

Meer informatie over onze diensten vindt u terug op onze homepage.

Geschiedenis van ons kantoor

Ons kantoor bestaat sinds 1937. Het was de grootvader, Alfons Van Oerle Sr die indertijd begonnen is in verzekeringen als agent voor RVS en zo stilaan al wat eigen kliënteel heeft opgebouwd.

Onder de leiding van zijn zoon, Alfons Van Oerle Jr, werd de zaak uitgebouwd.
Sinds 1992 zit de derde generatie mee in het kantoor, Marc Van Oerle, welke ook instond voor de informatisering van het kantoor. Vanaf 1996 werden ook de eerste stappen gezet naar bankzaken.

Vanaf 01.01.1999 werd de zaak omgevormd in een N.V. en in de loop van 1999 werd ook het volwaardig bankkantoor actief.  Na een aantal fusies te moeten ondergaan tussen een aantal banken waarvoor we agent waren,  kwam er op 28.04.2016 een einde aan onze carriëre als bankagent.   Gezien de markt van aanbieders  steeds kleiner wordt, en de eisen steeds groter, hebben wij besloten om ons vanaf nu terug te plooien op onze core business, zijnde verzekeringen.  Op die manier hopen wij meer tijd te kunnen vrijmaken om onze klanten te zien en hen te helpen bij hun verzekeringsvraagstukken.

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u klaar.

Wij horen graag van U

Marc Van Oerle