Klantenzone

Klantenzone

Uw onafhankelijke verzekeringsmakelaar neemt u alle zorgen uit handen, dat weet u al, maar nieuw is, dat wij via onze website ook een klantenportaal hebben gemaakt voor u. Hierop kan u uw polissen terugvinden, die u heeft via ons kantoor enerzijds en kan u ook de door u getekende stukken raadplegen. Het enige dat u hiervoor moet doen is via onze website : https://www.vanoerle.be, doorklikken bovenaan op het woord “Klantenzone”.

Registreren

Eens u dat gedaan heeft, komt u op het online Klantenportaal terecht. Bovenaan rechts heeft u nu de mogelijkheid om schade-aangifte te doen of offertes aan te vragen, maar eerst dient u zich te registreren, via de knop “REGISTREER”. Daar vult u al uw info in, en kiest u een paswoord. Wij bekomen een mail dat u zich heeft geregistreerd en dan moeten wij dit nog goedkeuren en de koppeling maken, zodat u naderhand de info kan inkijken die voor u belangrijk is.

Inloggen

Vanaf dat u geregistreerd bent en dat wij uw registratie hebben verwerkt, kan u via de knop “LOGIN” inloggen op ons klantenportaal en heeft u inzage van uw info (polissen, documenten, schades, ….)

Maak zeker gebruik van deze extra mogelijkheid en geniet van de voordelen die de digitale toekomst biedt!

Hulp nodig? Download hier de infofiche of contacteer ons, wij helpen u graag verder op weg.

Nu inloggen