Zorgeloos online!

Nog nooit was het zo eenvoudig om zelf je premie in een aantal klikken te bereken. Of je nu op zoek bent naar bescherming voor je gezin, event of reis, via onderstaande tools weet je snel wat je te wachten staat en waar je allemaal rekening mee hoeft te houden.

Bekijk direct het overzicht


Bescherm je familie online

De cyberverzekering bij cyberpesten, hacking, phishing en online-oplichting. Via Cyber Safe Alert kun je jouw e-mailadressen, kredietkaarten, mobiele nummers en rijksregisternummer beschermen tegen cybercriminelen. De klok rond, 24/7, wordt er gecontroleerd of jouw gegevens circuleren op het dark web en gehackt of gestolen zijn.

Bereken je premie


De eventverzekering op jouw maat

Bescherm jezelf en je vrijwilligers! Organiseer je een barbecue voor de buurt, een galabal voor de klasgenoten, een tentoonstelling, een sporttornooi, een kamp, een kerstmarkt of halloweenfeestje? Je zorgt voor een vlekkeloos verloop en blije gezichten. Je hebt zelfs een springkasteel of een vuurkorf geplaatst.

Bereken je premie


Test nu hoe veilig je online gegevens zijn!

40% Belgische e-mailadressen is gehackt! De Baloise Cyber Safe Check is een onderdeel van de cyberverzekering Cyber Safe Gezin, die jou en je gezin beschermt tegen de gevolgen van cybercriminaliteit.

Doe de test


De reisverzekering die je zelf samenstelt op jouw maat!

Heb je binnenkort een toffe reis op de planning staan? Dan wil je natuurlijk met een gerust hart kunnen vertrekken zonder je zorgen te maken over pech op vakantie.

Bereken je premie