Cyberverzekering

Cybercriminaliteit, de begrippen ransomware, phishingmail, CEO-fraude behoren intussen tot ons dagelijks taalgebruik. Ook het risico van lekken van gegevens door menselijke fouten of technisch falen. Dat kan een enorme impact hebben op uw onderneming.

Als ondernemer bent u voortdurend bezig om uw bedrijf te optimaliseren, dat gaat vaak samen met automatisering en digitalisering.

Een cyberverzekering dekt gedeeltelijk de financiële schade als gevolg van een virus, hack, datalek, of ander soort cyberaanval. De dekking geldt meestal voor zowel jouw eigen kosten, als voor schade bij derden waarvoor je aansprakelijk wordt gesteld.

Is uw computersysteem besmet met een virus of blokkeert ransomware de werking van uw bedrijf? Uw bedrijf kan 24/7 een beroep doen op IT-bijstand.

Een cyberverzekering kan het overwegen waard zijn als de kosten voor je bedrijf flink oplopen in geval van een cyberincident. Zet voor je bedrijf de risico's en kosten dus op een rij en maak daarna de keuze om wel of geen cyberverzekering af te sluiten.

 

Uw beste verzekering tegen Cyber RisksBereken hier je offerte:

Bereken je offerte

Klik hieronder om de Cybertest uit te voeren:

cybertest

Bekijk hieronder de presentatie:

Vraag nu uw offerte aan

Ik heb het Privacy beleid gelezen en ga hiermee akkoord